Maailmanmatkaaja huhtikuun tapaaminen

klubi 4-1819 maailmanmatkaaja pääsi kuulemaan ja katsomaan Sakun tarinaa matkasta Nepal-Bhutan-Bangladesh. Matkalle osallistui myös 5 muutakin klubilaista joilta saimme kuulla myös heidän näkemyksiä matkasta. Sakun blogista löytyy hienot kuvat ja matkakuvausta luettavaksi.

Matkaajista löytyi jopa kaksi jotka eivät olleet käyneet Nepalissa. Bhutanissa ja Bangladesissa oli käynyt noin puolet. Eskon Bangladeshin matkasta parin vuoden takaa voi käydä lukemassa täältä.

  • Heta oli lentänyt Finnarin lennolla Kuubaan. Finnarin lennot kahdesti viikossa talvella sai aikaan, että Kuuban lähetystö oli ylityöllistetty viisumien kanssa.Hetalle neuvottiin matkatoimisto jonka kautta sai nopeammin. Maksoi jonkin verran enempi mutta nopea palvelua. Kuuban viisumi asia kannattaa ottaan huomioon, jos ensi talvena aikoo sinne matkata. Hetan muut vinkit Kuuban matkalle olivat; Casaparticularin saa varattua myös airbnb kautta ja niistä järjestyi myös paikallinen kuljetus seuraaviin kohteisiin. Ruoka paikkojen kanssa ei ollut niin onnea. Kannatta etukäteen suunitella paikat ovat sen verran huonosti näkyvillä.
  • Eskon talvipako Fuengirolaan oli päättynyt. Keskustelua oli kovasti täällä uutisoidusta lumisateesta. Sitä Esko ei ollut nähnyt, vaikka sää oli ollut viileän puoleinen.
  • Antti matkannut vaimon kanssa matkan Albatrostravelin Rovos raililla kolme. Liitännäismatkana vielä Victorian putoukset jossa oli liikaa vettä joka aiheutti sumun, joten näkyvyys oli surkea. Piiipahdus myös Sambian puolella .