Jäseneksi

Jäsenyysvaatimuksena on 100 TCC (Travelers’ Century Club) -aluetta (välilasku tai lentokenttä ei vielä riitä). Tutustumiskäynnin kuukausitapaamiseen voi todellinen maailmanmatkaaja toki tehdä jo aikaisemminkin.

Perustiedot maabongauksesta ja siinä käytettävissä erilaisista maa- ja aluelistoista voit lukea tästä.

Mukaan suomalaisten maabongareiden yhteisöön pääset kun käymiesi TCC-alueiden määrä Nomadmanian tililläsi on vähintään 100 *).

tcc 100

Nomadmanian tilin voit perustaa toki jo aikaisemminkin, sillä matkailuhistorian kirjaaminen on helpointa aloittaa silloin, kun maita ja alueita ei vielä ole satoja.

Klubilla on sähköpostijakelulista, jolla kerrotaan mm. kuukausitapaamisten ohjelmasta ja esimerkiksi klubimatkoista, joita järjestetään silloin tällöin (ehkä kerran vuodessa, isommalla tai pienemmällä ryhmälle, lähelle tai kauemmas).

Klubilla on myös omat Facebook -sivut (Maailmanmatkaajat) (vain jäsenille), jossa käydään aktiivista keskustelua mm. matkojen käytännön toteutukseen liittyen, silloin kun kohde on hiukan eksoottisempi.

Jäsenmaksua ei ole, mutta yhteisiin kuluihin, kuten vaikka näiden nettisivujen ylläpitoon voidaan kokouksissa joskus kerätä vapaaehtoinen kolehti.

*) Aiemmin jäsenvaatimuksena on ollut 70 TCC-aluetta ja 30 aluetta alle 30-vuotiailta, mutta matkailun rajusti yleistyessä säännöt päivitettiin vastaamaan kansainvälisen Travelers Century Clubin sääntöjä.