Toukokuun tapaaminen

Perjantaina 5/5/2023 kokouspaikkana oli Punavuoren Ahven pubin kabinetti nyt kolmatta kertaa meillä. Kabinettiin mahtuu virallisesti max. 28 henkeä ja noin 20 mahtuu vielä hyvin. Ruokavalikoima on suppea. On vain toasteja, schorizolihapullia ja nachoja. Videotykki ja screeni kuville yms. löytyy. Saa olla omassa rauhassa. Takuuvuokra on 50 Euroa tunti eli 100 Euroa pitää kuluttaa yhteensä kahden tunnin varauksella – ei ongelma jos on edes 6-7 osallistujaa.

Muinaiseen vuosikausien kantapaikkaan hotelli Arthurin ravintolaan ei ole enää paluuta koska on aina illat kiinni.

Paikalla oli 18 henkeä ja kaikki mahtuivat vielä hyvin pöydän ääreen.

Toteutuneita ja suunniteltuja matkoja:

Liisa: oli 7 kuukauden matkalla mm. Turkki, Itä-Eurooppa, Irak. Matkat sattuivat ajoittumaan niin ettei ollut maanjäristyksen aikaan paikalla.
Eeva:-
Ykä ja Liisa: Olivat käyneet Reykjavikissä 4 päivää. On kallis paikka kuten aina ennenkin (paitsi vähän aikaa muinoin kun maa oli lähes konkurssissa kymmenisen vuotta sitten)
Hannele: Oli käynyt Oslossa ja menossa Kreetalle.
Aarne ja Mirja: Aasia, Singapore. Malediivit, Kuala Lumpur/Malesia, Taiwan. Moneen paikkaan pitää nykyään täyttää sähköinen maahantulokaavake.
Antti: Menossa Prahaan.
Manu ja Seija: Helmikuu Karibia, jossa vain Antigua uusi kohde, Maaliskuu Balkan, Kroatia, Montenegro, Albania TSS-matkalla + omatoimisesti.
Kari: Jordania, Petran osalta voi olla sääongelmia – kannattaa varata 2 päivää!
Timo: Menossa Cadiz, Espanja
Jani: Ateena, Budapest, Menossa Pakistaniin omatoimisesti kunhan nyt jo vähän viivästynyt viisumi ehtii tulla. Myöhemmin Sardinia ja Korsika. Lue lisää Reissu-Janin matkat -blogista!
Pirkko ja Lasse: Karibialla mm. Haiti (Labadee), Iguassun putoukset Brasilian ja Argentiinan rajalla, Itaipun pato ja Asuncion Paraguayssa, Boliviassa mm. La Paz ja Santa Cruz. Lue lisää Meriharakka-blogista!
Menossa Pakistan ja Itä-Afrikkaan (Kenia, Malawi, Sansibar).
Esko: Talvella meni perinteisesti 4 kuukautta Fuengirolassa Aurinkorannikolla (alkuperäinen nimi tuulirannikko, jonka Franco muuutti 50-luvulla – tuore esimerkki tuuli vei lakanan parvekkeelta) – petankkia. Menossa Budapest 32 vuoden tauon jälkeen,
Patrick: Japani
Esa: Menossa Toscana ja San Marino (ei golf-kenttää golf-kohteiden kerääjälle)

Pari muuta juttua:

Karille onnittelut kaikkien Maailman seitsemän ihmeen kiertämisestä, 50 vuotta Colosseumista Petraan!
Pirkon mainitsema Flight Connections -sivusto löytyy tästä. Sivustolta voi zoomata itsensä haluamaansa kohteeseen ja napauttamalla kyseisen lentokentän kuvaa näkee suorat yhteydet kyseiseltä kentältä.

Kesäkuun kokous

Oodissa, luvassa matkakertomuksia Tyyneltä valtamereltä!




Advertisement