Heinäkuun klubi Oodissa

Lähes kymmenen innokasta maailmanmatkaajaa oli saapunut Oodiin heinäkuun klubi-iltaan. Hellettä on riittänyt kotimaassakin, mutta matka lämpimiin maihin oli monella mielessä. Oodissa olimme, koska vakipaikkamme Arthur on suljettu iltaisin.  Elokuussa kokoonnumme Punavuoren Ahvenessa, jonne kutsu tulee ja on jo tullutkin erikseen.

Ykä ja Lissu tulivat lähes suoraan EU:n mantereen ja samalla Suomen itäisimmästä pisteestä, Ilomantsin Hattuvaaran kylästä. Ei tarvinnut olla yksin, hyttysiä ja paarmojakin siellä oli. Ajatus itäisimmästä pisteestä virvoitti mielemme muistelemaan kuka on ollut EU:n läntisimmässä pisteessä ja missä se oikein on. Moni paikka on tämänkin ominut itselleen.

Mirja ja Aarne olivat käyneet Karibialla ja tästä taas tuli mieleen lentoyhtiöiden palvelut ja paremmuustasot. Ne ovat muuttuneet vuosien varrella, yleisesti ottaen tulleet vaatimattomammiksi.

Merjalle ei nämä helteet riitä vaan lähtee maanantaina Wieniin, jossa on vielä kuumempi. Mutta kaupunkia on mukava muistella kymmenen vuoden välein käymällä paikan päällä.

Muuten ilta meni keskustellessa menneistä, missä ollaan matkailtu heinäkuussa jne.

Advertisement