Joulukuun klubi-ilta Oodissa

Joulukuun pimeydestä ja kylmyydestä välittämättä kymmenen maailmanmatkaajaa oli saapunut Oodin kuukausitapaamiseen. Pari ensikertalaistakin oli mukana, tervetuloa. Muutaman minuutin juttelimme niitä näitä matkoista, jolloin Jani totesi, että hänellä on kuvia mukana voi näyttää ja kertoa Namibian matkastaan seikkaperäisen kertomuksen. Siinä menikin sitten seuraavat kaksi tuntia. On aivan eri asia kuunnella kertomus mielenkiintoisesta matkasta kuin lukea se blogista. Blogi on luettavissa osoitteessa https://reissujani.blogspot.com Moni on ehkä lukenutkin sen, koska se on ollut esillä maailmanmatkaajien facebook-sivuilla.

Varatun ajan puitteissa ei paljon ehditty muuta puhuakaan, Ykä oli siskonsa kanssa käynyt Pariisissa ja Merja lähtee ensi viikolla Milanoon. Matkalle tekee monen mieli, toivottavasti ensi vuosi tuo hyviä uutisia tälle toiveelle.

Juhlallista itsenäisyyspäivää, mukavaa joulun odotusta ja vuodenvaihdetta kaikille.