Lokakuun 2021 klubi

Lokakuun klubi-iltaan Arthuriin oli saapunut 16 maailmanmatkaajaa, joista ensimmäistä kertaa oli Juhani. Tervetuloa joukkoomme. Tapana on, jos jäsen tulee ensimmäistä kertaa klubille, teemme ainakin lyhyen esittelykierroksen ja niin teimme nytkin. Onhan se mukava kuulla minkälaisesta joukosta on kyse, miten paljon ja millä lailla toiset matkustavat. Vanhimmat jäsenet ovat käyneet 20 vuotta Arthurissa, uusin yhden kerran.

Mitään varsinaista agendaa ei tällä kertaa ollut, mutta esittelykierros keskeytyi monesti, kun mentiin vähän aiheesta sivuun ja joku halusi kertoa omasta matkastaan samaan paikkaan. Mutta eihän illan tarkoitus olekaan olla mikään kuiva kokous vaan vaihdetaan ajatuksia ja kerrotaan omista kokemuksista.

Kaamosaika on tulossa ja monen mieli tekisi lähteä Eurooppaa pidemmälle jonnekin lämpimään. Matkailumaailma avautuu, mutta milloin ja missä. Eurooppaan pääsee jo helpolla, mutta kauas on vaikeampi matkustaa. Toivotaan parasta eikä pelätä pahinta.