Elokuun 2021 klubi

Aurinkoisena perjantaina 6.8 kokoontui 8 maailmanmatkaajaa ravintola Vltavaan. Lentonäytös Kaivopuistossa ja nopea paikanvaihto varmasti verotti osittain kävijämäärää. Arthur oli suljettuna. Oli uusi jäsenkin joukossamme, tervetuloa mukaan Gabriela. Lentonäytös olisi näkynyt ravintolan terassille, jos sinne olisimme mahtuneet istumaan. Äänet kuuluivat toiseen kerrokseenkin.

Ensin pidimme pienen esittelykierroksen, jokainen kertoi vähän matkoistaan ja miten oli löytänyt klubiin mukaan. Viime aikoina matkailtu on vähemmän, Ykä on käynyt jopa Amsterdamissa saakka, samoin Lapissa. Ahvenanmaa on edelleen ykköskohde, Esko oli tavannut Stenin, maarianhaminalaisen jäsenemme, käydessään siellä. Samoin Timo oli käynyt toistamiseen Ahvenanmaalla tänä kesänä. Mutta kaukokaipuu on monella sydämessä, kunhan uskaltaa ja pääsee matkustamaan turvallisesti.

Gabriela kertoi matkoistaan ja hän kiertänyt maailmaa paljon, varsinkin Afrikkaa, jonne hänen on päästävä joka vuosi. Seuraava matka suuntautuu Uzbekistaniin, jonne niin monen muunkin veri vetäisi. Pieni gallup kertoi Keski-Aasian olevan suosittu kohde taas tällä hetkellä ja monen muunkin mieli tekisi matkustaa sinne.

Harri kertoi ja näytti kuvakirjat Hispaniolan saarelta ja Korsika/Sardinia automatkalta.  Harri on kertonut matkoistaan Facebookissa, joten sieltä voi lukea tarkemmin matkoista.

Gabriela pitää englanninkielistä blogia osoitteissa https://www.instagram.com/gabrielahereandthere/ ja https://www.gabrielahereandthere.com