Toukokuun 2021 klubi

Toukokuun kokous pidettiin etänä 7.5. ja tietokoneiden äären kokoontui 13 maailmanmatkaajaa. FB muistutti, tasan 11 vuotta sitten kokoontui yhdeksän maailmanmatkaajaa Arthuriin, nyt heistä on mukana kolme.

Jani oli suunnitellut useita matkoja, joista yhden pystyi toteuttamaan. Matkasta Malediiveille voi lukea hänen blogistaan, reissujani.blogspot.com.

Muutama oli käynyt Viking Linen ja Eckerö Linen -risteilyllä hakemassa edullisia juomia, autonkin sai laivaan mukaan.
Mirja ja Aarne olivat vuosien tauon jälkeen tehneet hiihtomatkoja, helmikuussa Pyhätunturille ja maaliskuussa Rukalle.

Karin Karibian risteily on siirretty vuodella eteenpäin. Timon pieni kiertomatka Sveitsiin ei toteudu, on jo monta kertaa siirretty. Myös Sinikan matka Sveitsiin peruuntui. Hän ehti onneksi ennen koronaa matkustella Japanissa ja Bulgariassa.

Kesän matkoja voi toteuttaa, jos rokotustodistus tulee käyttöön. Matkatoimistot ovat tehneet peruutusehdot joustavammiksi, että matkoja uskaltaa varata. Matkaliput on mahdollista vaihtaa toiseen matkaan. Uudet risteily kohteet ovat Kotka ja Hanko, Tallinan kautta,.

Mirja ja Aarne suuntaavat Islantiin katsomaan tupruttavaa tulivuorta. Amerikkalaisia Islanti on jo ottanut vastaa.

Manu ja Seija tekevät kevään ensimmäisen risteilyn IHA-Linesilla Suomenlinnaan, pääsevät testaaman laivayhtiön kesän tarjoiluja.

Saku on käyttänyt kotonaolon muistelemalla vanhoja matkoja, joista monesta on jo julkaissut tarinoita.
Hän on vuosien varrella matkustanut useamman kerran samoihin paikkoihin ja nähnyt miten maailma on muuttunut. Kiitosta tarinat ovat saaneet hienosta historian kerronnasta. Seuraava tarina julkaistaan tiistaina 11.5. Se vie lukijat 40 vuotta sitten kuolleen legendan Bob Marleyn Jamaikaan sakuva.kuvat.fi.

Muistetaan, pienikin matka on matka.

Huhtikuun etätapaamiseen osallistui seitsemän matkaajaa. Kun matkakertomuksia ei ollut ja rajoituksetkin jatkuivat tiukkoina, haaveiltiin ja suunniteltiin tulevaisuuden matkoista. Vain Jani kertoi silloin, että on lähdössä Maleviideille.