Maaliskuun klubi tapaaminen

Maaliskuun ensimmäisenä perjantaina kokoontui Kaislaan seitsemän maailmanmatkaajaa muistelemaan matkailua. Etäyhteyden kanssa oli ongelmia, kuuluvuus oli todella heikko. Kolme kiinnostunutta kävi kuitenkin linjoilla. Maanantaina alkava Suomen kolmen viikon sulku tuki oluen ystävien kukkaroa, hanaolutta sai puoleen hintaan.

Tapaamisen alussa oli masentavaa todeta, että kukaan ei ole kuukauden sisällä matkustanut Suomen ulkopuolelle ja kaikki matkasuunnitelmatkin ovat jäässä.

Ray Bell osallistui tapaamiseen pitkästä aikaa ja haastatteli meitä kaikkia yksitellen. Ray kertoi aloittaneensa matkailun pyöräilemällä Iso-Britanniasta eri puolelle Eurooppaa.

Keskustelussa vaelsimme Annapurnan vuoristoalueelta Kilimanjaron valloitukseen ja sieltä Turun saaristoristeilylle.

Muistoissa; Maaliskuussa 1991 Eeva lähti Brasiliasta ja Merja Kuubasta kiertämään Etelä-Amerikkaa. He tapasivat Cuscossa Perussa juhannuksen aikaan. Nyt 30 vuotta myöhemmin he ovat molemmat klubilaisia ja kokeneita maailmanmatkaajia.