Lokakuun ja vähän syyskuun klubi tapaamisesta

Lokakuun tapaamiseen osallistui yhdeksän klubilaista, joista ensikertalainen oli Vesa Vaasasta. Hänen seuraava matkansa on neljän kuukauden maailmanympärimatka Costan laivalla. Matka alkaa tammikuussa, jos rajoitukset sen sallivat.

Jokaisella on yksi ”paras matka”, jonka haluaa kokea uudelleen. Erilaiset kokemukset ovat tehneet juuri siitä matkasta unohtumattoman. Parhaiden matkojen maiden listalle nousivat Bhutan, Iran, Argentiina, Kuuba, Kalliovuoret, Uusi-Seelanti ja Tiibet.

Korona-aikana on aikamatkustettu uudelleen jo koetut matkat ja niistä ollut myös aikaa koota matkakirjoja. Ykä on koonnut kirjaa vanhojen tekstien ja kuvien pohjalta, teettää kirjana n.50kpl. Työn aikana matka on kulkenut monessa maailman eri kolkassa.

Leilan lentokokemus korona-aikana tapahtui Finnairin täydellä lennolla Ivaloon. Matkalla oli tarjolla mustikkamehua, jonka nauttiminen oli haastavaa kasvomaskin kanssa. Maski oli pakollinen ja sellaisen sai koneessa, jos ei ollut omaa.

Syyskuun tapaamiseen ei vakiojäsenistä päässyt kukaan, vaikka oli Klubin 20-vuotis juhla. Rajoitusten takia juhliminen jäi vaisuksi. Antti oli ollut kuuden muun kanssa juhlassa ja siellä oli muisteltu edesmenneitä klubilaisia. Klubin alusta asti mukana ollutta pariskuntaa Oilia ja Veikkoa ja Jullea sekä Peter.K ja Christer.B.

Arvuuteltiin kuka matkustaa uuteen maahan ensimmäisenä koronan jälkeen ja mikä on matkan kohde. Maaliskuussa vielä uskottiin ja toivottiin, että syksyllä on mahdollista matkustaa normaalisti. Nyt lokakuun alussa usko ja toivo ovat kadonneet. Muutamat ehtivät matkustamaan Tallinnaan ja Riikaan. Myös matkat Norjaan ja Saksaan olivat onnistuneet.