Heinäkuun klubi tapaaminen

IMG_5150Heinäkuu on tyypillisesti suomalaisten lomakuukausi, se myös näkyi maailmanmatkaajien tapaamisessa.

7 jäsentä oli saapunut paikalle. Monet olivat ilmoittaneet olevansa hengessä mukana, matkalla jossain päin maailmaa.
klubi 7-17

Pitkästä aikaan oli Tuomo kertomassa reissuitaan ja varsinkin seuraavasta matkasta, jossa lähtee hakemaan pisteitä Itä-Afrikan saarilta.

Hotelli varaamisesta eri kohteista puhutti. Kaikki oli samaa mieltä että booking.com on ollut turvallisin ja selkein.Tuomo oli jopa saanut peruutettua varaamansa hotellin samana iltana, kun taksihuijari oli pyynnöistä huolimatta vienyt toiseen hotelliin, tapahtui Intiassa. Itselleni tuli vastaan Venetsian hotellia varatessa, ei varausmaksua ilmoitus, mutta kun varasin tulikin hotelillta ohjeet 30% etumaksuun pankin kautta. Sanoin ettei se ole minulle mahdollista ja sain viestin voida peruta hotellin, sen tein ilman lisämaksuja.

Qatar lentoyhtiön ongelmat lentää maastaan puhutti. Tuomo oli ehtinyt varaamaan lennot sinne ja nyt odottaa mitä tapahtuu. Hänen täytynee ehkä tyytyä häviämään reilu 100€ matkahinta, jos ei pääse lentään reitin mukaisesti. Matkailussa on aina riskinsä kun maailman tilanne on mitä on ja voi muuttua yhdessä yössä.

Juttua riitti 3h ja osa matkaajista siirtyi jatkoille. Heinäkuun perinteisille, Cruising tapahtumaa katsomaan Kauppatorille.