Tammikuun pakkasilla Kaislassa

Lähes 20 asteen pakkasesta ja loppiaisesta huolimatta runsas tusina maailmanmatkaajaa kokoontui tällä kertaa Oluthuone Kaislaan Hotel Arthurin ravintolan henkilökunnan viettäessä loppiaista.

Hiukan pienemmällä porukalla mahduimme kaikki saman pitkän pöydän ääreen ja matkoista ja matkasuunnitelmista juttelu sujui leppoisasti.

Merja oli viettänyt vuodenvaihteen hiukan sateisessa Lontoossa, joka oli juhlapyhinä ollut ruuhkainen. Lontoon joukkoliikenne sai kuitenkin Merjalta kiitosta.

Merjasta puheenollen, hänen haastattelunsa ilmestyi äskettäin The Best Travelled People -sivustolle, kannattaa käydä lukemassa!

merja-tbt

Olli oli käynyt 12. kerran Thaimaan suosikkikohteessaan, Hua Hinissä, mutta myös Bangkokissa. Suruaika näkyy kaikkialla Thaimaassa jättimäisinä edesmenneen kuninkaan kuvina, kukka-asetelmina, mustavalkoisina nauhoina ja paikallisten vaatetuksessa.
Kesällä vuorossa on Kanaalin saaret.

Pirkolla ja Lassella ei sitten Intian valtameren risteilyn ole ollut matkoja, mutta alkuvuodelle on nyt jo kolme varattuna: Portugali + Espanja tammikuussa, Nepal+Bhutan helmi-maaliskuun taitteessa ja Marokko maalis-huhtikuun taitteessa. Marokon matka on TSS Travel Servicen hyvin edullinen matka. TSS Travel Servicen matkalla useampikin klubilainen on ollut Turkissa ja mm. Dubaissa ja Marokossa, ja vaikka laatu ei välttämättä ole huippua, niin halvoilla hinnoilla hinta/laatusuhde asettuu kuitenkin kohdalleen, toivottavasti.

Pirjon maailmanympärimatka on alkamassa, mutta seuraaviakin matkoja on jo suunnitteilla ja siihen liittyen oli puhetta autoilukokemuksista Venäjällä. Niitä löytyy ainakin Reissuesan matkablogista.

Heta on käynyt Eritreassa, mutta ei päässyt tänään paikalle, mutta kuulumisia Eritreasta odotamme innolla!

Anna-Katri on kiertänyt maailmaa nyt jo 3 kuukautta ja seuraava on vuorossa Antarktiksen risteily. Anna-Katrin blogi kannattaa laittaa seurantaan jos Afrikka – Etelä-Amerikka – Antarktis – … kiinnostaa.

Kohteena maailma -blogissa on taas vuodenvaihteessa avattu uusi keskustelu Ramin ideoimasta maakertoimesta. Jutussa ja sen kommenteissa saattaa hyvinkin olla maailmanmatkaajia kiinnostavia huomioilta.

Starlight Tours julkaisee kuulemma Matkamessuilla ensimmäisen ryhmämatkan Saudi-Arabiaan, toteutus lokakuussa ja hintaluokka n. 5000 euroa.

Lopuksi vielä talvinen ryhmäkollaasi kokouksesta 🙂

klubi1-2017

 

 

3 Comments

    1. Kiitos Ananas2go! Paitsi kommenteista myös toivotuksista. Matkamessut jäävät meiltä väliin tänä vuonna matkan takia 🙂

Kommentointi on suljettu.