Argentiinaan, Chileen ja Patagoniaan 2013

Ykä ja Pirkko tekivät pari vuotta sitten huikean matkan Argentinaan ja Chileen. Buenos Airesissa aloitettiin reippaasti tutustumalla paikalliseen sairaalaan, mutta onneksi siitäkin selvittiin ja päästiin jatkamaan itse kaupunkiin tutustumista. Buenos Airesta matka jatkui autolla Mendozaan ja Andien yli Valparaisoon ja edelleen Santiagoon Chilessä.

Pingviinejä Patagoniassa

Tästä eteenpäin Argentiinan ja Chilen yleisimmin vieraillut kaupungit vaihtuivatkin jo eksoottisimpiin, sillä Ykä ja Pirkko suuntasivat kohti etelää, Patagoniaa, pingviinejä katsomaan. Ja sieltä sitten taas, edelleen autolla, takaisin Buenos Airesiin.

Iguazu

Iguazun putouksilla sentään käytiin lentäen, ennen paluuta Suomeen, New Yorkin kautta.
Lue koko matkakertomus ja katso lisää kuvia tästä (PDF).

Teksti ja kuvat: Yrjö Piirto

1 Comment

  1. Haluan pysyä postituslistalla, vaikka elämä ei aina mene niinkuin toivoisi

Kommentointi on suljettu.