Syyskuun klubi tapaaminen

Maailmanmatkaaja klubin syyskuun tapaamiseen tuli 26 jäsentä, joista ensikertalaisia oli 4.
Vierailijana Tomi Tölli joka kertoi bussi matkasta Suomesta maailmalle. http://www.rantapallo.fi/pikavuoro/

Tomi kertomukset veivät 3h ajan mitä uskomattomimpia teitä pitkin Helsingistä Bankokiin poiketen Tibetissä. Sieltä Australiaan ja Afrikkaan. Matkan varrella pohdittiin missä sijaitsee Siperian raja? Onko oikein kuvat salaa ihmisiä vai pysyä varmoissa maisema kuvauksissa? Mitä järkeä on matkata isolla bussilla, tuntemattomia teitä? Keskustelua riitti näistä asioista.
Koska aikaa kiihkeille matka keskusteluille ei jäänyt Arthurin sulkeuduttua, siirryimme(10henkeä) Kaisaniemenkadun Iguanaan jatkamaan keskustelua. Siellä osalla matkailu keskustelu johti päivän politiikkaan eli turvapaikanhakijoihin ja surtiin Syyrian tilannetta.