Heinäkuun klubitapaaminen 3.7.2015

Heinäkuun helteisenä perjantaina12 maailmanmatkaaja, joista kaksi ensikertalaista live tapaamisessa, oli saapunut Arthurin ravintolaan tarinoimaan matkailusta. Moni oli ollut matkalla viimeisen klubilla käynnin jälkeen.

Tuomo kertoi talven, putkiremonttia paossa, 89 päivää matkastaan, Afrikan eri kolkkiin. Ensin lento Etiopiaan Addis Abebaan, josta hän ei niin pitänyt. Sieltä edes takaisin Djiboutiin, jossa viisumin sai kentältä, kuten oli luvattu. Etiopiasta lento Etelä-Afrikkaan Johannesburgiin. Matka jatkui: Victoria putoukset –> Zimbabwe-Windhoek –> Namibia-CapeTown –> Mauritus-Pretoria –> Gaborone, Botswana –> Johannesburg-Etelä-Afrikka. Johannesburgista lento Mbabaneen, Swazimaassa, josta takasin puskataksilla. Paluureittinä Addis Abebasta: Dubai-Bahrain-Dubai-Istanbul-Turkin Kypros-Istanbul-Helsinki.

Tuomo lähti vielä talvea pakoon toisellekin reitille: Helsinki-Miami-Aruba-Guayana-Suriname-Miami-Kingston, Jamaica-Miami-Mexico City-Miami-Helsinki.

Patrik oli tehnyt kierroksen Aasian maissa, käynyt Algeriassa jota kehui ja Euroopan ’kääpiö’valtioissa ja tavannut britin joka oli juuri tullut Jemenistä!

Esko oli käynyt ennen juhannusta viikon matkalla Jerseyllä.

Mielenkiintoisia matkatarinoita täydensi muiden kertomat kokemukset samoista paikoista.

1 Comment

Kommentointi on suljettu.