Maabongareiden blogeja maailmalla

Onestep
Kuvituskuva One Step 4Ward -blogista

Meriharakka.net -taitaa olla ainoita suomenkielisiä maabongausta harrastuksena käsitteleviä blogeja. Englanninkielisiä aihetta käsitteleviä blogeja sen sijaan on tietysti paljon, mutta niiden löytäminen ei ole ihan yksinkertaista, sillä haulla ”travel blog” Google tarjoaa yli miljardi (!) hakutulosta!

Seuraavat olen kuitenkin löytynyt. Ensin löysin yhden ja sitten kysyin häneltä, että tietääkö hän muita, ja tällä hetkellä listani on seuraava:

Kunkin näistä blogeista (tätä kirjoitettaessa kahta viimeistä lukuunottamatta) olen myös esitellyt, blogi kerrallaan Meriharakka.net -blogissa (linkki blogiin avainsanalla, joka tuo kaikki nämä jutut).

Osa blogeista päivittyy lähes päivittäin, osa harvakseltaan. Osa on tekstipainotteisia, osassa julkaistaan lähes pelkästään valokuvia.
Mutta kaikista löytynee listoja maista, joissa on käyty ja listoja maista/alueista, jotka vielä puuttuvat ja joukossa on useampia kaikissa maailman maissa jo käyneitä henkilöitä.

Jos tiedät muita tähän sarjaan kuuluvia blogeja, niin kerro, niin lisään listaan ja saatan myös tutustua blogiin ja kirjoittaa siitä lyhyen esittelyn.

Suomalaisten maailmanmatkaajien blogit on listattu tässä jutussa. Samaisessa jutussa on myös esitelty hiukan tuota Bloglovin’ -palvelua, johon myös yllä olevassa listassa tarjoan linkit.