Maailmanmatkaajien blogit

”Kuvituskuva” Havaintoja matkan varrelta -blogista

Lupailin kesäkuun kokouksen jälkeen yhteenvetoa jäsenten blogeista, kun tuohon sivumme alalaitaan ei näitä kaikkia taida enää kannattaa sivun toimivuutta ajatellen laittaa ja muun ratkaisun ideointiin ja toteutukseen ei ainakaan nyt ihan lähikuukausina ole aikaa, joten tässä, edes listaus näistä:

Jos unohdin jonkun, niin kertokaa, niin lisään listaan! Blogit ovat muuten aakkosjärjestyksessä paitsi Sakarin kaksi blogia, jotka ovat peräkkäin ja-sanalla ”yhdistettynä”.

Laitoin listaan mukaan blogien osoitteet Bloglovin’ -palvelussa.
Bloglovin’ on ehkä suosituin blogisyötteiden lukija ja luomalla sinne tunnuksen ja naputtelemalla sen jälkeen nuo Bloglovin’ -linkit läpi tältä listalta ja valitsemalla jokaisen blogin kohdalla Follow, niin saa halutessaan sähköpostina yhteenvedon näihin blogeihin tulevista päivityksistä.
Palveluun voi myös kirjautua tietokoneella tai tabletilla, jolloin blogien päivitysvirtaa voi kätevästi tarkastella samalla ruudulla ja tabletilla (iPad) punainen pallo kertoo uusista päivityksistä.

bloglovin

Kaikkien blogien kaikkia juttuja ei tietenkään tarvitse lukea, mutta palvelu tarjoaa helpon tavan selata ne nopeasti läpi ja lukea sitten kiinnostavat jutut klikkaamalla ne auki sähköpostin linkistä tai tietokoneen/tabletin sovelllukselta.

3 Comments

Kommentointi on suljettu.