Jason Around the World -blogi

Jason-feature-604x270

Esittelin jokin aika sitten täälläkin Gentleman Adventurer -blogin ensimmäisenä selkeästi maabongarin kirjoittamana matkablogina. Sittemmin olen löytänyt lisää näitä tyypillisesti kaikkia maailman maita tavoittelevia (tai niissä jo käyneiden) ihmisten pitämiä blogeja ja toinen tällainen on tämä Jason Around the World -blogi.

Innostuin tämän blogin esittelyyn juuri nyt siksi, että Jason kävi äskettäin Eritreassa, jonne klubimmekin on suunnitellut matkaa – ja samalla Suomessa.
Kirjoitin yhteenvedon Jasonin matkasta (ja hänen matkastaan kirjoittamista jutuista) Meriharakka.net -blogiin, joten ehkä haluat aloittaa Eritrea-kokonaisuuteen tutustumisen lukemalla sen, vielä suomeksi kirjoitetun jutun. Jutussa on linkit Jasonin englanninkielisiin juttuihin, jotka nekin kannattaa toki lukea ja katsoa, jo kuvienkin takia.