Travelers Century Club 60 vuotta – terveiset Indianasta

Käyn aika ajoin lukemassa Travelers Century Clubin tiedotteita vaikka se ei-jäsenenä hiukan voimistelua vaatiikin – tiedotteet löytyvät nimittäin osoitteesta http://travelerscenturyclub.org/archives/2003 – mutta hakemistoon ei pääse /archives -tasolla vaan pitää muistaa viimeksi lukemansa jutun numero (esimerkiksi tuo 2003) josta pääsee eteenpäin Next Post -painikkeella.

Tällä lukukerralla kiinnostavin juttu oli Indianapolis Chapterin juttu, jossa oli linkki Indinapolis Business Journalissa ilmestyneeseen artikkeliin TCC:n juhlaristeilystä, historiasta ja klubin toiminnasta Indianapoliksessa.
Mielenkiintoinen yksityiskohta jutussa mm. että Indianapoliksessa kokoukset ovat avoinna myös ei-TCC-jäsenille, koska porukkaa ei muuten olisi kovin paljoa.
Jutussa on myös kerrottu oikeasti heidän kokouksistaan, ei vaan tapaamisen ruokalistaa, kuten monessa TCC:n tiedotteessa 🙂

indinapolis