MTP: Matkakertomuksia 768 kohteesta

Most Traveled People -sivustolla on paitsi jäsenten bongaustiedot myös runsaasti matkakertomus- ja kuvamateriaalia.

Erityisesti Veikon sivustolle tallettama materiaali on laajuudessaan aivan mahtava!

Yhtenä esimerkkinä lähes 800 matkakertomuksestä tässä ote Veikon kesällä 2013 kirjoittamasta tekstistä Jewish Autonomous Oblastista, jossa kaikista MTP:hen matkojaan rekisteröineistä ihmisistä vain 133 on vieraillut:

Jewish OblastTrain from Khabarovsk to Birodizhan takes 2-3 hours. We did not stay over night there, because our timetable was limited. But in three hours you can see enough of this town, because it is very small, only 75 thousand residents. Oblast is one of the smallest in Russia, about 175000 people. From there we continued our trip to Sakha Republic.